Želio bih pre svega da pozdravim ovu prekrasnu damu! Zaista sam fasciniran tvojim izgledom i razmišljanjima.Nadam se da nije problem što sam odmah prešao na "ti" iako sam dosta mlađi...Lepa damo,nadam se da godine kod tebe ne igraju neke važnije uloge...iako sam možda samo još jedan "klinac" u nizu koji bi hteo da te upozna,kod mene se reč "upoznavanje" tumači drugačije nego kod ostalih ljudi koji su ti se javili:) Hteo bih pre svega da postanemo prijatelji bez obzira na razliku u godinama,pa ako je moguće kasnije da nastavimo naše intimnije druženje također ne obazirući se na godine.Tražim iskusniju damu koja je spremna da prenese svoje iskustvo na mene i mislim da sam našao tu damu u tvom liku. Možda sad kažeš:"Šta će meni niskusan klinac pa da ga podučavam?" razumeo bih to...ali i ti si bila nekada neiskusna:) Možda mi nećeš odgovoriti ako više nisi aktivna na sajtu ali zaista si super DEVOJČICA;))) Voleo bih da postanemo dobri prijatelji a možda i ti moja privatna učiteljica ako ti se dopadnem;) velika pusa za nadam se u budućnosti bar moju drugaricu...