POZZ...
svaka cast Tebi
koja si probudila takve reci u meni i koja si znala da kreaciju i zelju izneses na videlo i podignes sklop reci na neki visi nivo...
e, bas zbog tog viseg nivoa ti se i javljam...
jer spajanje sa Tobom i seks je nesto sto svakako spadfa u domena vodjenja ljubavi na nekom visem nivou...
dovoljno smo matori i iskusni da smo se klasicnog drndanja ili ti karanja pomalo zasitili i podigli tu boziju igricu na neki visi nivo...
nivo gde se ne zuri u svrsavanje i malo vise uziva u samom tom cinu vodjenja ljubavi...
devojko zelim da Te vidim, osetim, omirisem, gricnem, liznem da jednostavno zavirim u cari i zelje jedne taaaako apgrejtovane osobe u seksu kao sto si Ti...
zensko si i dama, pa ti zato prepustam da das predloge oko naseg upoznavanja i vidjenja, ako naravno zelis...
a znam da se neces pokajati jer takodje postoje muskarci sa tako istancanim senzorima i filterima za seks i koji sam taj cim strstavaju u nesto malo kompleksinije i lepse od klasicne odrate...
ulepsaj mi ovu jesen i dozvoli da Ti unesem neke vedrije i culnije boje u svakodnevnicu...
caos...
vuk