Pa, recimo da devojke mojih godina ili imaju momke ili su frustrirane zato sto nemaju momke.
Ti mi delujes OK. Nisi napadna, a nisi ni flegma koliko vidim. Neka sredina. A to mi odgovara. Zato i kazem da si ti "cilj". Tvoje slicice mi se svidjaju, lepa si.
Inace, gosti su sada otisli... Uglavnom imam dve grupe prijatelja. Jedni su mojeg godista, drugi su stariji, godista otprilike mojih roditelja, i svi su doktori nauka.
Jedna od mojih bivsih devojaka je prokomentarisala kako sam se fino sprijateljio i kako ta prijateljstva mogu biti korisna, ali ja zapravo tako ne posmatram prijatelje - iz koristi. Neki od njih jesu veoma uticajni, ali to mi nije bitno, bitno da su oni ok prema meni, a ja sa njima uvek mogu da razgovaram o mnogim temama jer puno citam. Njih i jesam stekao zahvaljujuci znanju sa kompjuterima, 8 godina sam radio kao serviser racunara u jednoj firmi (i paralelno studirao elektroniku i svirao po kaficima), tako da sam i njima odrzavao kucne racunare, pravio im prezentacije za predavanja i tako se na kraju sprijateljio...Sada se nas osmoro svake nedelje okuplja, kao gledamo na b92 "Izjavu nedelje", a ustvari se zezamo.
Pa i onaj amer o kome sam ti pisao je zapravo profesor na filozofskom, doktorirao u americi. Pre 2 godine smo isli cela ekipa sa zurnalistike sa filozofskog u Krasice na letovanje, jedan od njih ima vikendicu tamo. Ne da smo se proveli...a ove godine nismo uspeli da se sakupimo, a bilo je u planu da idemo septembra...
I tako, prici nikad kraja...a vec je ponoc...a ja sam popio malo...a na radiju idu rock balade...a meni se ne spava...a tebe nema ovde... steta... ne znas sta propustas...
U svakom slucaju, hvala na cestitki.