Da prvi korak bude malo blize upoznavanje na ovom sajtu,jeste da je sve javno ,ali nema veze meni to ne smeta...e sad neznam ,ovde su neke devojke i dame na sajtu samo da ubiju vreme kad nemaju sta da rade ,a neke doslovno i traze ono sto na profilima pise ....ti meni izgledas ozbiljno i neiskvareno ...doduse volim da budem iskren pa bih bio slobodan da kazem da mi delujes malo lukavo ..bez uvrede to je za zenu dobra osobina...
ja sam Maki iz Leskovca cesto dolazim u Nis iz poslovnih razloga, pa sam slucajno preko drugih sajtova naleteo na ovaj ,i mogu reci da je izbor dosta dobar ...ali sam se malo duze zadrzao na tvom profilu (ako mogu na ti ,mislim da ne smeta) tvoje oci i sam izgled mi je u prvi mah skrenule paznju ,a kad sam video koliko god imas nisam mogao da poverujem ..izgledas bolje i zenstvenije od mnogih cura sto se isticu silom po gradu ...prosetao sam po porukama koje si dobijala i na koje si odgovarala i vidim da te startuju i dosta mladji momci ,pa rekoh da i ja pokusam ..pa da ...volim starije iskusne dame koje su prosle nesto u zivotu od kojih moze nesto i da se nauci (ne mislim na sex to je relativna svar ili je covek talentovan ili nije ) nego ovako kroz druzenje ,pricu i td...tako ja ispisah pola romana sto bi se reklo a sad da ti postavim neko pitanje...
Dali bi stvarno bila sa nekim mladjim muskarcem ,ili tako samo odgovaras da se taj neko "mladi" ne nadje uvredjen pa odustane od drugih profila ,da znamo da ne gubimo vreme jer je vreme dragoceno za ovakve stvari godine lete i zivot se nesto naglo ubrzao... I drugo pitanjce sa kim zivis dali si udata i imas li dece ...pisi mi malo o sebi ako zelis zaista poznanstvo samnom ,ako ne zelis molim te stavi mi to odmah do znanja ...LJUBIC